
- Astianpesukoneet
- Yhdistelmäuunit
- Kiertoilmauunit
- Pakastinkaapit
- Kylmäkaapit ja jäähdytyskaapit
- Kylmävetolaatikostot ja -vitriinit
- Kylmä-ja pakastehuoneet
- Yleiskoneet
- Mikroaaltouunit
- Rasvakeittimet
- Sauvasekoittimet
- Jääpalakoneet
- Kahvin valmistus
- Kebabgrillit- ja tarvikkeet
- Paistotasot
- Tarjoilutarvikkeet ja buffetvaunut
- Pesuaineet
- Korivaunut
- GN- ja leipomovaunut
- Tarjotinpalautusvaunut
- Keittimet ja hauteet
- Uutuudet
Ravintolan rasvakeittimet
Tehokkaat ja Luotettavat Rasvakeittimet Ammattikeittiöön
Tutustu kattavaan ravintolan rasvakeittimien valikoimaamme, joka on suunniteltu täyttämään ammattikeittiösi vaativimmatkin paistotarpeet. Meiltä löydät tehokkaat ja energiatehokkaat rasvakeittimet sekä laadukkaat varaosat, jotka sopivat erinomaisesti niin uusiin kuin kunnostettuihin ammattikeittiö- ja kylmälaitteisiin. Palvelemme Torniosta käsin ja toimitamme laadukkaat rasvakeittimet sekä varaosat kaikkialle Suomeen aina pienistä kahviloista suuriin ravintolaketjuihin.
Valikoimamme Uppopaistimet ja Hanalliset Rasvakeittimet
Kattavasta valikoimastamme löydät erilaiset rasvakeittimet, kuten uppopaistimet ja hanalliset rasvakeittimet. Näillä rasvakeittimillä varmistat tasaisen paiston ja korkean laadun keittiössäsi. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua tarvittaessa valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun!


Rasvakeitin 13 litraa. 12,5kW teho

Rasvakeitin 16 litraa 9kW

Rasvakeitin 16 litraa 9kW

Rasvakeitin 2x13 litraa. 25kW

Rasvakeitin 2x4 litraa 2x3kW

Rasvakeitin 2x8 litraa, 2x6kW

Rasvakeitin 2x8litraa, 2x3kW

Rasvakeitin 2x8litraa, 2x6kW

Rasvakeitin 2x8litraa, 2x6kw

Rasvakeitin 5 litraa 2,1kW

Rasvakeitin 5 litraa 3kW

Rasvakeitin 5+8 litraa, 2,1+3kW

Rasvakeitin 8 litraa 3kW

Rasvakeitin 8 litraa 6kW

Rasvakeitin FE-30 ELT 8L

Rasvakeitin Laskuhanoilla 2x8 litraa

Rasvakeitin hanalla 8 litraa 3kW

Rasvakeitin hanalla 8 litraa 6kW
Usein Kysyttyä Ammattikeittiön Rasvakeittimistä
Oikean rasvakeittimen valinta on tärkeä päätös keittiön tehokkuuden ja lopputuotteen laadun kannalta. Vastaamme tässä yleisimpiin kysymyksiin, jotka auttavat sinua tekemään oikean valinnan.
Kuinka valitsen ravintolani keittiöön sopivan rasvakeittimen kapasiteetin?
Arvioi päivittäinen uppopaistettavien määrät tunteina tai kiloina. Pienemmät mallit (10–15 l rasvatilavuus) sopivat kahviloihin ja muihin pienempiin keittiöihin, kun taas suuremmat (20–40 l) mallit vastaavat isojen ravintoloiden ja catering-palveluiden tarpeita erinomaisesti.
Miten huollan ja puhdistan rasvakeittimen oikein?
Suositeltavaa on suodattaa öljy päivittäin ja vaihtaa rasva kokonaan vähintään kerran viikossa. RST-Servicen huoltopalvelu neuvoo oikeissa puhdistuskäytännöissä ja tarjoamme myös ravintolalaitteiden, pesulakoneiden ja kylmälaitteiden huollon Torniossa ja Meri-Lapissa ammattitaidolla ja ripeästi.
Mitkä lisävarusteet rasvakeittimiin kannattaa hankkia?
Erityyppiset paistokorit, ritilät ja irrotettavat lämpömittarit lisäävät rasvakeittimen monipuolisuutta. Korkeareunaiset korit soveltuvat pakasteperunoille, kun taas matalampia koreja usein käytetään pienempiin ruoanvalmistuksen tarpeisiin. Öljynsuodatinpussit ja pesusuodattimet helpottavat huoltoa.